DJ Pablo

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Mijn naam is Pablo van Hamersveld. Ik ben een Dj uit Lelystad en heb veel ervaring met het organiseren van feesten rond Amsterdam. Sinds 2005 ben ik dj op verschillende gelegenheden als; partijen, bedrijfsfeesten, bruiloften maar ook in discotheken, feestcafe’s en clubs. Deze optredens zijn vooral in de regio Flevoland, Utrecht en de randstad.

Ervaring

Wil jij een dj boeken voor jouw Amsterdamse feest? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een DJ boeken. Jij wilt voor jouw feest de beste DJ uit de regio inhuren. Iemand die precies begrijpt hoe je een er een topfeest van maakt, die niet bang is om te presenteren en mensen lekker aan het dansen krijgt. Ik draai veel op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en nog veel belangrijker, veel Amsterdamse muziek. 

Een groot voorbeeld hiervan is hetFestival Jordaan in de Polder. Het leukste, grootste en drukbezochte Amsterdamse feest voor de mensen in de polder. Samen maken we van jouw feest een knalfeest. Meestal vraag ik naar persoonlijke ervaringen. Daarom kom ik graag persoonlijk met jou of jullie in contact.

Muziekstijlen

Als ondernemer vind ik dat je altijd scherp moet zijn in jouw vakgebied. Daarom ga ik ook vaak naar andere dj’s luisteren. Hierdoor doe ik inspiratie op, maar kan ik ook goed vergelijken of mijn skills nog op niveau zijn. Ik ben creatief met muziek, maar net zo goed met mensen en voel als geen ander wat voor sfeer er neergezet moet worden. Breng opa en oma maar mee, want ik draai net zo makkelijk oude platen van bijvoorbeeld Koos Alberts of Johnny Jordaan.

Voor het feest is het mogelijk om een offerte te krijgen en brengen wij samen jouw of jullie wensen in kaart. Via mijn telefoonnummer: 0626626263, mag je gerust contact met mij opnemen of een appje sturen. Daarna neem ik je al het werk uit handen: muziek, licht, geluid, special Effects of andere acts. Het enige dat jij hoeft te doen is te genieten!

Hoor ik jou/jullie snel?

Dus, wil je een Amsterdamse dj boeken? Check dan de agenda, llik dan snel op een van onderstaande buttons of bel/app met 0626626263 en laat het feest beginnen! 💃🏼