DJ Pablo

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Mijn naam is Pablo van Hamersveld. Ik ben een Dj uit Lelystad en heb veel ervaring met het organiseren van feesten in het midden van Nederland, waaronder Hilversum. Sinds 2005 ben ik dj op verschillende gelegenheden als; partijen, bedrijfsfeesten, bruiloften maar ook in discotheken, feestcafe’s en clubs. Deze optredens zijn vooral in de regio Flevoland, Utrecht en in de randstad.

Muziekstijlen

Ik ben creatief met muziek, maar net zo goed met mensen en voel als geen ander wat voor sfeer er neergezet moet worden. Allerlei soorten muziek mixen is voor mij geen enkel probleem.  Breng opa en oma maar mee, want ik draai net zo makkelijk rock and roll en de macarena maar bijvoorbeeld ook links, rechts van Snollebollekes of de engelbewaarder.

Voor het feest is het mogelijk om een offerte te krijgen en brengen wij samen jouw of jullie wensen in kaart. Via mijn telefoonnummer: 0626626263, mag je gerust contact met mij opnemen of een appje sturen. Daarna neem ik je al het werk uit handen: muziek, licht, geluid, special Effects of andere acts. Het enige dat jij hoeft te doen is te genieten!

Ervaring

Wil jij een dj boeken Hilversum? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een DJ boeken. Jij wilt voor jouw feest de beste DJ uit de regio inhuren. Iemand die precies begrijpt hoe je een er een topfeest van maakt, die niet bang is om te presenteren en mensen lekker aan het dansen krijgt. Ik draai veel op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten in de middenregio.

Voorbeelden hiervan zijn, Festival Jordaan in de Polder, Koningsdag in Kortehoef, Voetbalfeest in ‘s-Graveland, caraval en de jaarmarkt in Montfoort en Hollewout Bunschoten-Spakenburg. Ook draai ik regelmatig voor 2 boekingskantoren. Een leuke show kunnen wij makkelijk samen in elkaar draaien. Samen maken we van jouw feest een knalfeest. Meestal vraag ik naar persoonlijke ervaringen en checken we samen wat jullie wel of juist niet willen horen die avond. Daarom kom ik graag persoonlijk met jou of jullie in contact.

Hoor ik jou/jullie snel?

Dus, wil je een dj boeken rond Swifterbant? Check dan de agenda, llik dan snel op een van onderstaande buttons of bel/app met 0626626263 en laat het feest beginnen! 💃🏼