DJ Pablo

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!

DJ bruiloft boeken? | Ik ben een Dj uit Lelystad en mijn naam is Pablo van Hamersveld. Sinds 2005 ben ik dj op verschillende gelegenheden, waaronder veel bruiloften. Ook draai ik veel op bedrijfsfeesten en privé boekingen als bijvoorbeeld feestjes voor Sarah (50 jaar). De boekingen die ik krijg zijn meestal in de regio Flevoland, randstad en Utrecht.

Routine

DJ bruiloft boeken? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een dj boeken. Jij wilt voor jouw feest de beste DJ uit Flevoland en omstreken inhuren. Iemand die precies begrijpt hoe je een er een top bruiloftsfeest van maakt, die niet bang is om te presenteren en mensen lekker aan het dansen krijgt. Een leuke show kunnen wij makkelijk samen in elkaar draaien. Samen maken we van jouw feest een knalfeest. Meestal vraag ik naar persoonlijke ervaringen, dus bel ik vaak met het bruidspaar.

Allround DJ

Als ondernemer vind ik dat je altijd scherp moet zijn in jouw vakgebied. Daarom ga ik ook vaak naar andere dj’s luisteren. Hierdoor doe ik inspiratie op, maar kan ik ook goed vergelijken of mijn skills nog op niveau zijn. Ik ben creatief met muziek, maar net zo goed met mensen en voel als geen ander wat voor sfeer er neergezet moet worden. Breng opa en oma maar mee, want ik draai net zo makkelijk rock and roll, maar bijvoorbeeld ook de engelbewaarder of links, rechts van Snollebollekes.

Voor het feest is het mogelijk om een offerte te krijgen en brengen wij samen jouw of jullie wensen in kaart. Via mijn telefoonnummer: 0626626263, mag je gerust contact met mij opnemen of een appje sturen. Daarna neem ik je al het werk uit handen: muziek, licht, geluid, special Effects of andere acts. Het enige wat jullie moeten doen is genieten van jullie dag!

We kunnen starten!

Dus, zoek je en dj voor jullie bruiloft? Klik dan snel op onderstaande buttons of bel/app met 0626626263 en laat het feest beginnen! 💃🏼