DJ Pablo

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Pablo is een DJ die exact weet hoe je er een echt feest van moet maken! Speelt perfect in op de groep en altijd zeer flexibel en prettig in de omgang. Altijd op tijd en verzorgd. Succes gegarandeerd!

Olivia Martens

Mijn naam is Pablo van Hamersveld. Ik ben een Dj uit Lelystad. Sinds 2005 ben ik dj op verschillende gelegenheden als; bruiloften, partijen, bedrijfsfeesten, maar ook in discotheken, feestcafe’s en clubs. Deze optredens zijn vooral in de regio Flevoland en Utrecht.

Ervaring

Wil jij een DJ uit Lelystad huren? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een DJ boeken. Jij wilt voor jouw feest de beste DJ uit Lelystad inhuren. Iemand die precies begrijpt hoe je een er een topfeest van maakt, die niet bang is om te presenteren en mensen lekker aan het dansen krijgt. Ik draai veel op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten in en rondom Lelystad. Voorbeelden hiervan zijn, Festival Jordaan in de Polder, Danscafe Men At Work Almere, ’t Scheepje Harmelen en Hollewout Bunschoten-Spakenburg. Een leuke show kunnen wij makkelijk samen in elkaar draaien. Samen maken we van jouw feest een knalfeest. Meestal vraag ik naar persoonlijke ervaringen en er zijn nooit klachten omtrent het feest.

Muziekstijlen

Als ondernemer vind ik dat je altijd scherp moet zijn in jouw vakgebied. Daarom ga ik ook vaak naar andere dj’s luisteren. Hierdoor doe ik inspiratie op, maar kan ik ook goed vergelijken of mijn skills nog op niveau zijn. Ik ben creatief met muziek, maar net zo goed met mensen en voel als geen ander wat voor sfeer er neergezet moet worden. Breng opa en oma maar mee, want ik draai net zo makkelijk rock and roll, maar bijvoorbeeld ook links, rechts van Snollebollekes.

Voor het feest is het mogelijk om een offerte te krijgen en brengen wij samen jouw of jullie wensen in kaart. Via mijn telefoonnummer: 0626626263, mag je gerust contact met mij opnemen of een aapje sturen. Daarna neem ik je al het werk uit handen: muziek, licht, geluid, special Effects of andere acts. Het enige dat jij hoeft te doen is te genieten!

Hoor ik jou/jullie snel?

Dus, zoek je een dj uit Lelystad? Gebruik dan onderstaande buttons om contact te zoeken of bel/app met 0626626263 en laat het feest beginnen! 💃🏼